Krimpfolie sealing en packaging

Krimpfolie sealing en packaging

Als specialist op het gebied van steigerbouw en krimpfolie voor steigers bieden wij totaaloplossingen binnen de bouw. Wilt u uw materialen en medewerkers kunnen beschermen tegen wind, regen en andere ongunstige invloeden? MVA Steigerbouw is een ervaren bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het aanbrengen en leveren van krimpfolie voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Inpakken van een steiger met krimpfolie dé oplossing tegen slechte weersomstandigheden

Wij weten als geen ander hoeveel invloed slechte weersomstandigheden kunnen hebben op de voortgang van een opdracht. Het inpakken van een steiger met krimpfolie biedt dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan en dat u niet onnodig extra kosten maakt. Door onze jarenlange ervaring bieden wij voor ieder project dé oplossing om krimpfolie professioneel toe te kunnen passen. Wij staan bekend om onze goede service, scherpe prijzen en betrouwbare levering. Of het nu gaat om het inpakken van kleine producten of grote steigers, het leveren van krimpfolie voor het behouden van objecten of voor het welzijn van uw medewerkers. Wij brengen krimpfolie aan op de meest professionele manier.

Voordelen krimpfolie in de steigerbouw

Krimpfolie is een sterk materiaal dat veelal gebruikt wordt om objecten mee te verpakken en beschermen. Naast de beschermende werking zijn er nog meer redenen om te kiezen voor dit materiaal. Zo kunt u door krimpfolie aanbrengen droog werken. Het folie biedt het verschillende voordelige eigenschappen:

  • Flexibel
  • Recyclebaar
  • Waterafstotend
  • Brandwerend
  • UV bestendig

Doordat krimpfolie sterk is en bestand tegen vrijwel alle omstandigheden wordt het voor verschillende doeleinden gebruikt. Uiteraard is het wel van belang dat de folie op de juiste manier wordt aangebracht. Wij kunnen diverse objecten en steigers hiervan voorzien.

Krimpfolie van MVA Steigerbouw

MVA Steigerbouw is gespecialiseerd in het inpakken en beschermen van objecten en steigers met krimpfolie. Dit specialistische karwei is een dagelijkse bezigheid waarin wij ons weten te onderscheiden. In combinatie met steigerbouw brengen wij krimpfolie aan voor zowel grote als kleine objecten. Wij waarborgen onze kwaliteit door nauw samen te werken met goede toeleveranciers. Bij ons zijn er verschillende soorten krimpfolie voor steigers te leveren. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en naar wat voor u de beste en de veiligste oplossing is.

Uw zeil- of moterboot beschermen tegen winterse weeromstandigheden met krimpfolie

MVA Steigerbouw biedt de mogelijkheid tot het professioneel inpakken van uw zeil- of motorboot in krimpfolie ter bescherming tegen winterse weersomstandigheden.

U hoeft dus niet verder te zoeken naar een binnen ligplaats voor uw boot: met een winterdak van krimpfolie door MVA Steigerbouw kan uw boot de winter buiten blijven!

Uw objecten beschermen tijdens transport, krimpfolie is dé oplossing!

Naast het inpakken van boten voor de winterstalling zijn wij ook gespecialiseerd in het inpakken van objecten voor transport: machines, boten, kermisattracties, etc. Geen enkel object is te groot of ingewikkeld om in krimpfolie verpakt te worden.

Het inpakken kan bovendien op vrijwel elk moment en elke locatie worden gedaan. 

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.
MVA Steigerbouw en Krimpfolie is nci vca gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan

Gecertificeerde Steiger & Krimpfolie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring

Tekst Over MVA

Steigersystemen op een veilige, deskundige en snelle manier

Wij monteren en demonteren voor u alle soorten steigers en ondersteuningen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke en of onmogelijke krimpfolie werkzaamheden.

MVA Steigerbouw & Krimpfolie is werkzaam in de Bouw & Industrie

MVA Steigerbouw is een ervaren en modern bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van alle mogelijke steigers.

Specialist op het gebied van steigerbouw en krimpfolie bieden wij totaaloplossingen

Wilt u uw materialen en medewerkers kunnen beschermen tegen wind, regen en andere ongunstige invloeden?

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.

Wij gespecialiseerd in Steigerbouw & Krimpfolie

Copyright © 1990 - 2024 MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index