Tekst speciale projecten

Speciale projecten

Steigerbouw is een specialisme dat een belangrijk onderdeel heeft ingenomen binnen ons bedrijf. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een hoogwaardige steigerbouwer die maatwerk biedt voor verschillende projecten. Wij hebben een ruim aanbod steigers in verschillende klassen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit specifieke functies en toepassingen. Voor elke functie en type hebben wij de juiste gevelsteigers die de wensen kunnen vervullen. Zo kunnen wij de volgende soorten steigers monteren:

MVA Steigerbouw creëert een veilige werkplek bij zowel eenvoudige als complexe projecten

Door dit aanbod kunnen wij voor zowel eenvoudige als complexe projecten een veilige werkplek creëren. Indien wenselijk is het mogelijk om krimpfolie toe te passen voor het volledig inpakken van gevelsteigers. Door krimpfolie te combineren met steigers wordt de invloed van wind en regen op de gevelwerkzaamheden geminimaliseerd of buiten gesloten. Al onze gevelsteigers kunnen door ons worden opgebouwd. Hierbij houwen de rekening met de richtlijnen en normen die gelden voor gevelsteigers.

Gespecialiseerd in ondersteuningsconstructies

MVA Steigerbouw monteert voor iedere vloer de juiste ondersteuning! Of het nu gaat om breedplaat, decking of in het werk gestort. MVA Steigerbouw dé specialist in ondersteuningsconstructies voor zowel de woningbouw, de civielebouw als de utiliteitsbouw.

Volledige montage verzorgt door MVA Steigerbouw

Wij verzorgen de volledige montage van de ondersteuning tijdens de bouw en lossen dit probleem op voor de aannemer. MVA Steigerbouw werkt nauw samen met diverse steigerleveranciers door de berekeningen en tekeningen voor de steigers. We staan graag voor u klaar met advies op het gebied van ondersteuningen. 

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.
MVA Steigerbouw en Krimpfolie is nci vca gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan

Gecertificeerde Steiger & Krimpfolie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring

Tekst Over MVA

Steigersystemen op een veilige, deskundige en snelle manier

Wij monteren en demonteren voor u alle soorten steigers en ondersteuningen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke en of onmogelijke krimpfolie werkzaamheden.

MVA Steigerbouw & Krimpfolie is werkzaam in de Bouw & Industrie

MVA Steigerbouw is een ervaren en modern bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van alle mogelijke steigers.

Specialist op het gebied van steigerbouw en krimpfolie bieden wij totaaloplossingen

Wilt u uw materialen en medewerkers kunnen beschermen tegen wind, regen en andere ongunstige invloeden?

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.

Wij gespecialiseerd in Steigerbouw & Krimpfolie

Copyright © 1990 - 2024 MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index