Sealen

Steigers sealen zodat u ten alle tijden door kunt werken?

Wilt u graag bouwsteigers laten sealen met krimpfolie? Dan moet u beslist bij MVA Steigerbouw zijn. MVA Steigerbouw is gespecialiseerd in bouwsteigers en het sealen van deze materialen met krimpfolie. Vandaag de dag is er steeds meer vraag naar het sealen van steigers. Afscherming van een steiger door sealen met krimpfolie zorgt ervoor dat u kan doorwerken bij slechte weersomstandigheden. Dit bespaart u als bedrijf tijd en kosten. De werkzaamheden kunnen hierdoor namelijk ten alle tijden door gaan. Sealen zorgt namelijk voor een sterke en makkelijke kunststof folie om de steiger die zorgt voor bescherming. Door middel van sealen brengen we als het ware krimpfolie aan als een nauwsluitend pak om de steiger. Daarnaast kan dit er gemakkelijk weer vanaf gehaald worden. Bent u benieuwd wat de beste oplossing is voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en bekijken de mogelijkheden om steigerconstructies te sealen. Wij hebben een team met Steigermonteurs/Krimpfoliemonteurs die allemaal voorzien zijn van de benodigde certificaten en al ruim 10 tot 15 jaar ervaring hebben in het vak. Wat uw wensen op het gebied van krimpfolie of sealen ook zijn, wij zijn u van dienst.

Wij werken in:

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.

Laat uw reactie achter

MVA Steigerbouw en Krimpfolie is nci vca gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan

Gecertificeerde Steiger & Krimpfolie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring

Tekst Over MVA

Steigersystemen op een veilige, deskundige en snelle manier

Wij monteren en demonteren voor u alle soorten steigers en ondersteuningen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke en of onmogelijke krimpfolie werkzaamheden.

MVA Steigerbouw & Krimpfolie is werkzaam in de Bouw & Industrie

MVA Steigerbouw is een ervaren en modern bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van alle mogelijke steigers.

Specialist op het gebied van steigerbouw en krimpfolie bieden wij totaaloplossingen

Wilt u uw materialen en medewerkers kunnen beschermen tegen wind, regen en andere ongunstige invloeden?

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.

Wij gespecialiseerd in Steigerbouw & Krimpfolie

Copyright © 1990 - 2024 MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index