Transport

Transport

MVA Steigerbouw biedt de mogelijkheid tot het professioneel inpakken van uw zeil- of motorboot in krimpfolie ter bescherming tegen winterse weersomstandigheden.

U hoeft dus niet verder te zoeken naar een binnen ligplaats voor uw boot: met een winterdak van krimpfolie door MVA Steigerbouw kan uw boot de winter buiten blijven!

Naast het inpakken van boten voor de winterstalling zijn wij ook gespecialiseerd in het inpakken van objecten voor transport: machines, boten, kermisattracties, etc. Geen enkel object is te groot of ingewikkeld om in krimpfolie verpakt te worden. Het inpakken kan bovendien op vrijwel elk moment en elke locatie worden gedaan.

MVA Steigerbouw gebruikt een hoogwaardig wit krimpfolie met UV filter. Onze krimpfolie is 100% afbreekbaar en is niet schadelijk voor het milieu!

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.
MVA Steigerbouw en Krimpfolie is nci vca gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan

Gecertificeerde Steiger & Krimpfolie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring

Tekst Over MVA

Steigersystemen op een veilige, deskundige en snelle manier

Wij monteren en demonteren voor u alle soorten steigers en ondersteuningen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke en of onmogelijke krimpfolie werkzaamheden.

MVA Steigerbouw & Krimpfolie is werkzaam in de Bouw & Industrie

MVA Steigerbouw is een ervaren en modern bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van alle mogelijke steigers.

Specialist op het gebied van steigerbouw en krimpfolie bieden wij totaaloplossingen

Wilt u uw materialen en medewerkers kunnen beschermen tegen wind, regen en andere ongunstige invloeden?

MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. logo
MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V.

Wij gespecialiseerd in Steigerbouw & Krimpfolie

Copyright © 1990 - 2024 MVA Krimpfolie & Steigerbouw B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index